Terapi via webkamera

Mit navn er Katrine Nissen. Jeg er uddannet og autoriseret psykolog, og er klar til at hjælpe dig uanset hvor du bor.

Mød mig online! Eksemplet her er via en iPhone.
Du kan også anvende en pc med større skærm, for et større billede.

Onlineterapi

Online psykologhjælp er et tilbud til dig, der ikke har mulighed for at komme i klinikken eller som bare ønsker samtaler i dit eget hjem.

Terapeutiske samtaler via et webkamera er en revolutionerede mulighed og en virksom terapeutisk metode. Under corona-epidimien er jeg blevet begejstret for denne metode. Det fungerer rigtig godt, og flere af mine klienter fortsætter i dag deres terapi hos mig, når de flytter til andre dele af landet eller til udlandet - online konsultationer gør det muligt. Rammen er online, men terapiformen og min tilgang er den samme, som du ville møde i min fysiske klinik.

Sådan foregår det

Samtalerne foregår via en videoforbindelse på din smartphone eller pc. Til videosamtalen benytter jeg et program, der hedder WeCare. Det er en sikker GDPR godkendt platform, som gør det muligt at tale sammen i fuld fortrolighed. Du opretter dig og får således dit eget log in. Via skærmen på din pc, tablet eller iphone kan vi se hinanden, imens vi taler sammen – akkurat som du kender det fra Skype. Jeg synes det fungerer rigtig godt og giver mulighed for stor fortrolighed.

Når vi har aftalt et tidspunkt for vores første online møde, sender jeg dig en invitation til WeCare og herefter logger du ind. Det eneste krav er, at du har en god internetforbindelse.
En af fordelene ved onlineterapi er, at du kan spare transporttid og derved kan udnytte din tid mere effektivt.

Terapi over telefonen.

Der er også mulighed for at få hjælp over telefonen. Det foregår således at ringer dig op på det aftalte tidspunkt, og så taler vi om din problemstilling. Prisen er den samme som ved terapi i klinikken.

Bemærk, at der afregnes kontant FØR hver online-konsultation og telefonkonsultation. I forbindelse med booking betaler du således til mobilepay nr. 27089.  Det er ikke muligt at betale med Dankort i klinikken.

Du kan bestille en tid på 29719221 eller skrive til mig i nedenstående kontaktformular, så står jeg klar til at hjælpe dig.

Det er bedst, hvis du ikke skriver noget om din problematik eller diagnose i en kontaktformular. Den er nemlig ikke sikker og beskyttet på internettet.

Email: info@udviklingicentrum.dk

Klienterne siger: 

"Katrine er anerkendende, åben og omsorgsfuld i sin tilgang, hvilket har hjulpet mig.. "

Hos Katrine "får jeg redskaber til at håndtere de svære og triste tanker.
Får ros og anerkendelse for mine egne tiltag og initiativer.."

"Med din hjælp er min hverdag blevet meget lysere og jeg formår hver dag, at minde mig selv om hvor dygtig jeg er, hvor taknemlig jeg er, at ingen/intet er perfekt og ikke mindst, at det hele nok skal gå.."

Katrine hjalp mig med at identificere mine stresskilder og gav mig de værktøjer jeg skulle bruge for at håndtere dem.  Sammen lagde vi en plan, som på en god måde hjalp mig tilbage til mig arbejde.. "

"Udover at være rigtig dygtig til sit fag, har Katrine en god evne til at huske mig som person, hvad jeg har været igennem, og hvad vi før har talt om, hvilket har givet mig et indtryk af at være blevet forstået og lyttet til - og ikke blot være én ud af mange klienter. Jeg giver Katrine mine varmeste anbefalinger. "

"Katrine er super dygtig og meget empatisk. Da jeg mødte Katrine første gang, blev jeg mødt af en person med stor sympati og venlighed."

"Det er ret hårdt at gå til psykolog, men det er det hele værd, når man først begynder at se hvor meget ens livsglæde er øget. Jeg er ikke nær så angst for forandringer længere.."

Læs de fulde udtalelser her: