Klientudtalelser

Jeg har hjulpet klienter i Psykologhuset Aalborg siden 2015, og klienter i Psykologhuset Jammerbugt siden 2017. I dag kommer folk fra hele Nordjylland til min klinik for at få min hjælp, idet jeg har en opbygget et godt renomme igennem årene.

Når folk henvender sig for at få min hjælp, må vi først tale om hele deres livssituation, fordi problemstillinger ofte ikke er så simple som de fremstår. Jeg hjælper klienterne med at forstå kompleksiteten i deres problem, så vi sammen kan arbejde på at de får det bedre. Herunder kan du læse udtalelser fra nogle af de klienter, som jeg har hjulpet igennem årene.

Klienterne siger:

Jeg var begyndt at få nogle stress-symptomer, da jeg opsøgte Katrine. Desværre havde jeg opsøgt hjælp for sent og endte med at blive sygemeldt. Heldigvis havde jeg Katrine til at støtte mig gennem forløbet. Hun hjalp mig med at identificere mine stresskilder og gav mig de værktøjer, jeg skulle bruge for at håndtere dem.  Sammen lagde vi en plan, som på en god måde hjalp mig tilbage til mit arbejde. 

Allan, 36 år, henvendte sig pga. stress

Katrine har hjulpet mig gennem et stressforløb. Jeg har været sygemeldt fra mit studie, nu er jeg tilbage i skole. Katrine har givet mig værktøjer og støtte til at finde fodfæste og balance igen. Katrine er anerkendende, åben og omsorgsfuld i sin tilgang, hvilket har hjulpet mig. 

Katrine er super dygtig og meget empatisk. Da jeg mødte Katrine første gang, blev jeg mødt af en person med stor sympati og venlighed. Udover at være rigtig dygtig til sit fag, har Katrine en god evne til at huske mig som person, hvad jeg har været igennem, og hvad vi før har talt om, hvilket har givet mig et indtryk af at være blevet forstået og lyttet til - og ikke blot være én ud af mange klienter. Jeg giver Katrine mine varmeste anbefalinger. 

Kvinde, 24 år henvendte sig pga. stress og angst. Vi arbejdede desuden med perfektionisme og et stort præstationsbehov.

Hos Katrine "får jeg redskaber til at håndtere de svære og triste tanker.
Får ros og anerkendelse for mine egne tiltag og initiativer. Får hjælp til at blive bedre til at sortere mine tanker og handlinger. Vælge mine kampe og sige pyt."

Lisa, 49 år, opsøgte mig efter et selvmordsforsøg og fik desuden hjælp til en svær arbejdssituation.

"Jeg kom til Katrine med rasende angst for klimaforandringer.
Katrine har vha kognitiv terapi lært mit sind at håndtere og modtage nyheder om klimaforandringer uden derefter at have lyst til at rive håret ud i desperation. Hun har givet mig et mere realistisk og positivt syn på hvad jeg som enkelt individ selv kan gøre i kampen mod klimaforanringerne.
Det er ret hårdt at gå til psykolog, men det er det hele værd, når man først begynder at se hvor meget ens livsglæde er øget. Jeg er ikke nær så angst for forandringer længere. "

Kvinde, 24 år søgte hjælp pga angst. Vi undersøgte sammen, hvad der havde udløst angsten og arbejdede sideløbende med kognitiv håndtering heraf. 

"Hej Katrine
Jeg har siden vores sidste samtale gået og tænkt samt mærket efter hvordan jeg har det. Jeg er kommet frem til, at jeg ved hjælp af vores samtaler er igang med en meget positiv udvikling. Med din hjælp er min hverdag blevet meget lysere og jeg formår hver dag, at minde mig selv om hvor dygtig jeg er, hvor taknemlig jeg er, at ingen/intet er perfekt og ikke mindst, at det hele nok skal gå.
Jeg ønsker derfor at afslutte behandlingen.
Jeg ved at du har travlt og har en lang venteliste, men hvis det hele brænder på hos mig engang, så ved jeg hvor jeg kan henvende mig.
Tusind tak for mange gode og ikke mindst brugbare samtaler.
Mvh Anne"

Brev fra Anne, 23 år, der fik hjælp til at tro på sine egne evner under en praktik på sit studie.