Priser

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af arbejdsgiver eller kommune
975 kr.

Når en arbejdsgiver eller kommunen bevilliger psykologbehandling, afregner psykologen direkte med aktøren. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

Samtaleterapi
pr. konsultation
900 kr.

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark har du mulighed for at få et tilskud på 300 kr. pr. gang. Spørg psykologen.

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af forsikringsselskaber
1100 kr.

Når et forsikringsselskab bevilliger psykologbehandling, afregner psykologen direkte med selskabet. Jeg samarbejder bl.a. med Skandia, Danica, Top Danmark og Pensam. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

Jeg har slået mine to klinikker sammen. Psykologhuset Jammerbugt ligger i Brovst og du er stadig meget velkommen, selvom klinikken i Aalborg nu er lukket. Psykologhuset ligger ca. 40 minutters kørsel i bil nord for Aalborg. 

Bestil tid på 29719221

Ang. lægehenvisning

Jeg kan desværre ikke tilbyde dig rabat, selvom du har fået en henvisning fra lægen. Årsagen er at jeg ikke har et ydernummer/overenskomst med den offentlige sygesikring. Jeg vil meget gerne hjælpe dig alligevel, og kan ofte tilbyde kort ventetid.

Praktiske oplysninger:

En konsultation varer 50 minutter inkl. ny tidsbestilling og betaling.

Bemærk, at der afregnes kontant efter hver konsultation. Du kan betale med MobilePay.  - Der tages ikke imod dankort.

Afbudsregler:

Hvis du er nødt til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Afbud gives aller senest kl. 12.00 hverdagen før aftalen pr. telefon, ellers betales der fuldt honorar. Hvis du bliver syg, kan du også ringe mellem kl. 8 og kl. 9. på selve dagen.

Bemærk at afbudsreglerne om betaling gælder uanset årsagen til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give tiden til en anden klient ved sent afbud. Vis venligst forståelse og respekt for dette.