Priser

Samtaleterapi pr. konsultation
med henvisning fra lægen*.
650 kr.
De 5 første samtaler

*Jeg får mange henvendelser fra mennesker, der gerne vil bruge deres henvisning her i klinikken. Jeg har derfor valgt at lave en rabatpris til denne målgruppe, selvom jeg IKKE har overenskomst med denne offentlige sygesikring/ ydernummer.

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark har du mulighed for at få et tilskud på 300 kr. pr. gang. Spørg psykologen.

Samtaleterapi
pr. konsultation
900 kr.

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark har du mulighed for at få et tilskud på 300 kr. pr. gang. Spørg psykologen.

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af arbejdsgiver
975 kr.

Når en arbejdsgiver bevilliger psykologbehandling, afregner psykologen direkte med denne. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af forsikringsselskaber
1100 kr.

Når et forsikringsselskab bevilliger psykologbehandling, afregner psykologen direkte med selskabet. Jeg samarbejder bl.a. med Skandia, Danica, Top Danmark og Pensam. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

Psykologhuset Aalborg og Psykologhuset Jammerbugt er slået sammen pr. 1/4 2019. Du er meget velkommen i klinikken, der nu ligger i Brovst. Psykologhuset ligger ca. 40 minutters kørsel i bil nord for Aalborg. 

Bestil tid på 29719221

 

Praktiske oplysninger:

En konsultation varer 50 minutter inkl. ny tidsbestilling og betaling.

Bemærk, at der afregnes kontant efter hver konsultation. Du kan betale med MobilePay.  - Der tages ikke imod dankort.

Afbudsregler:

Hvis du er nødt til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Afbud gives aller senest kl. 12.00 hverdagen før aftalen pr. telefon, ellers betales der et honorar på 500 kr. Hvis du bliver syg, kan du ringe mellem kl. 8 og kl. 9. på selve dagen.

Bemærk at afbudsreglerne om betaling gælder uanset årsagen til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give din tid til en anden klient ved sent afbud. Vis venligst forståelse og respekt for dette.