Priser

Samtaleterapi
pr. konsultation
995 kr.

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark har du mulighed for at få et tilskud på 300 kr. pr. gang. Unge på 18-25 år, der er medlem af Sygesikring Danmark, kan få et tilskud på 450 kr. pr gang. Spørg psykologen.

En konsultation er 50 minutter inkl. afregning og bestilling af ny tid.

Samtaleterapi Deluxe
dob. konsultation 1 time 30 min.
1700 kr.

MERE TID TIL DIG. En dobbelt session giver dig ekstra tid og mulighed for at nå mere, imens du er her.

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark er der mulighed for at få et tilskud på 600 kr. ved dobbelt konsultationer. Unge på 18-25 år, der er medlem af Sygesikring Danmark, kan få et tilskud på 900 kr. ved dobbelt konsultationer. Spørg psykologen.

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af forsikringsselskab
1200 kr.

Mange sundhedforsikringer betaler helt eller delvist behandlingen hos en psykolog. Jeg samarbejder bl.a. med Skandia, Danica, Top Danmark, Dansk Sundhedssikring og Pensam. Forhør dig om, om jeg samarbejder med dit forsikringsselskab. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

En konsultation er 50 minutter inkl. afregning og bestilling af ny tid.

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af arbejdsgiver
1200 kr.

Når en arbejdsgiver eller institution betaler for psykologbehandling afregner psykologen direkte med den betalende aktør. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

En konsultation er 50 minutter inkl. afregning og bestilling af ny tid.

Book lige nu en tid online her.

Eller ring på 29719221.

Min klinik ligger nu i Aalborg centrum. Jeg slog Psykologhuset Aalborg og Psykologhuset Jammerbugt sammen i 2019.

Praktiske oplysninger:

En konsultation varer 50 minutter inkl. ny tidsbestilling og betaling.

Medlem af Sygesikring Danmark? Læs mere om det tilskud du kan få her: "Sygesikring Danmark".

Obs. Du kan desværre IKKE få rabat med en henvisning fra lægen her, idet jeg ikke arbejder for regionen. Men jeg hjælper dig gerne til min alm.takst.

Der afregnes ved hver konsultation. Du kan betale kontant eller med MobilePay. Jeg tager ikke imod dankort.

Afbudsregler:

Hvis du er nødt til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Afbud gives aller senest kl. 12.00 hverdagen før aftalen pr. telefon,så jeg kan nå at give din tid til en anden. Ved senere afbud betales der et honorar på 500 kr. En udeblivelse afregnes med fuld betaling for sessionen. Hvis du bliver syg, kan du ringe afbud mellem kl. 8 og kl. 9. på selve dagen. Eller ændre din samtale til en videokonsultation.

Bemærk at afbudsreglerne om betaling gælder uanset årsagen til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give din tid til en anden klient ved sent afbud. Vis forståelse og respekt for dette.

Snue/hoste - meld afbud

Det er ikke kun Corona, der florerer for tiden. Der er også mange, der er ramt af smitsom influenza og forkølelse. Hvis du er syg eller er ved at komme dig oven på sygdom og stadig har feber, forkølelse eller  hoste, skal du melde afbud! Du kan evt. konvertere samtalen til en videosamtale.

Det er vigtigt, at vi passer på hinanden i klinikken ved at blive hjemme, hvis vi er syge. Jeg har ikke tid til at være syg, idet der er mange jeg skal hjælpe. Jeg er derfor selv meget konsekvent og bliver hjemme ved de mindste symptomer. Så tag hellere en ekstra sygedag derhjemme,  til du er helt rask. Jeg er her stadig til at hjælpe dig, når du ovenpå igen. Og så spritter vi selvfølgelig hænderne af inden hver konsultation. - der er sprit i venteområdet.