Priser

Samtaleterapi pr. konsultation
med henvisning fra lægen*.
650 kr.
De 5 første samtaler

*Bemærk at jeg IKKE har overenskomst/samarbejde med den offenlige sygesikring, og dermed ikke får tilskud fra Regionen til klienter med lægehenvisning. Jeg har dog valgt at lave en rabatpris til denne målgruppe alligevel, idet jeg får mange henvendelser fra mennesker, der gerne vil bruge deres henvisning her hos mig.

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark har du mulighed for at få et tilskud på 300 kr. pr. gang. Spørg psykologen.

Samtaleterapi
pr. konsultation
950 kr.

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark har du mulighed for at få et tilskud på 300 kr. pr. gang. Spørg psykologen.

Der er mulighed for booking af en dobbelt session til 1600 kr. for 90 minutter. Denne rabat forudsætter at man betaler ved booking og pengene refunderes ikke ved afbud.

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af arbejdsgiver
975 kr.

Når en arbejdsgiver bevilliger psykologbehandling, afregner psykologen direkte med denne. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af forsikringsselskaber
1200 kr.

Mange sundhedforsikringer betaler helt eller delvist behandlingen hos en psykolog. Jeg samarbejder bl.a. med Skandia, Danica, Top Danmark og Pensam. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

Psykologhuset Aalborg og Psykologhuset Jammerbugt er slået sammen pr. 1/4 2019. Du er meget velkommen i klinikken, der nu ligger i Brovst. Psykologhuset ligger ca. 40 minutters kørsel i bil nord for Aalborg. Vær opmærksom på at klinikken lige nu er lukket for personligt fremmøde og at jeg tilbyder telefonkonsultationer og videosamtaler.

Bestil tid på 29719221

 

Praktiske oplysninger:

En konsultation varer 50 minutter inkl. ny tidsbestilling og betaling.

Bemærk, at der afregnes kontant før hver online-konsultation. Du betaler ved booking med MobilePay til 27089.  - Der tages ikke imod dankort.

Afbudsregler:

Hvis du er nødt til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Afbud gives aller senest kl. 12.00 hverdagen før aftalen pr. telefon, ellers betales der et honorar på 500 kr. En udeblivelse afregnes med fuld betaling for sessionen. Hvis du bliver syg, kan du ringe mellem kl. 8 og kl. 9. på selve dagen.

Bemærk at afbudsreglerne om betaling gælder uanset årsagen til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give din tid til en anden klient ved sent afbud. Vis venligst forståelse og respekt for dette.