Priser

Samtaleterapi
pr. konsultation
950 kr.

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark har du mulighed for at få et tilskud på 300 kr. pr. gang. Unge på 18-25 år kan evt. få et tilskud på 450 kr. Spørg psykologen.

Der er mulighed for booking af en dobbelt session på 90 minutter til 1700 kr. Du sparer 200 kr. Denne rabat forudsætter at man betaler ved booking. Pengene refunderes ikke ved evt. afbud.

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af forsikringsselskab
1200 kr.

Mange sundhedforsikringer betaler helt eller delvist behandlingen hos en psykolog. Jeg samarbejder bl.a. med Skandia, Danica, Top Danmark og Pensam. Forhør dig om jeg samarbejder med dit forsikringsselskab. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

Samtaleterapi
pr. konsultation bevilliget af arbejdsgiver
1000 kr.

Når en arbejdsgiver eller institution betaler for psykologbehandling afregner psykologen direkte med den betalende aktør. Husk at sende bevillingen på mail inden første konsultation her.

Samtaleterapi med lægehenvisning
Her får du tilskud til betalingen

Når du er henvist til psykologbehandling af din læge, får du tilskud til betalingen. Den offentlige sygesikring betaler en andel.

Ved medlemskab af Sygesikring Danmark får du desuden et tilskud på 200 kr. pr. gang. Unge ml, 18-25 år et tilskud på 300 kr.

1. individuelle konsultation á 50 min. Din egenbetaling er på 419,58 kr

2. og efterfølgende individuelle konsultationer. Din egenbetaling er 349,87 kr. pr. session.

Barn/ung under 16 år med pårørende. Ved 1. konsultation er egenbetalingen 455,47 kr.

Barn/ung under 16 år med pårørende. Ved 2. og efterfølgende konsultationer er egenbetalingen 402,98 kr. pr. session.

Unge 18-21 år med en henvisning fra lægen til behandling af angst eller depression. Her er INGEN egenbetaling. Den offentlige sygesikring betaler det fulde beløb for behandlingen. Dette er en forsøgsperiode frem til den 31. december 2021.

Psykologhuset Aalborg og Psykologhuset Jammerbugt blev slået sammen pr. 1/4 2019. Alle tidligere klienter er meget velkomne i klinikken, der nu ligger i Brovst. Psykologhuset ligger ca. 40 minutters kørsel i bil nord for Aalborg. Vær opmærksom på at klinikken lige nu er lukket for personligt fremmøde og at jeg tilbyder telefonkonsultationer og videosamtaler.

Bestil tid på 29719221

 

Praktiske oplysninger:

Jeg er tilknyttet Region Nordjylland og har "ydernummer". Dvs. at du kan få et offentligt tilskud til behandling hos mig, når du har en lægehenvisning. Læs mere her.

Læs mere om tilskud, når du er medlem af den private forsikring "Sygesikring Danmark".

En konsultation varer 50 minutter inkl. ny tidsbestilling og betaling.

Bemærk, at der afregnes kontant før hver online-konsultation. Du betaler ved booking med MobilePay til 27089.  Der tages ikke imod dankort i klinikken.

Afbudsregler:

Hvis du er nødt til at melde afbud, så gør det venligst i god tid. Afbud gives aller senest kl. 12.00 hverdagen før aftalen pr. telefon, ellers betales der et honorar på 500 kr. En udeblivelse afregnes med fuld betaling for sessionen. Hvis du bliver syg, kan du ringe mellem kl. 8 og kl. 9. på selve dagen.

Bemærk at afbudsreglerne om betaling gælder uanset årsagen til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give din tid til en anden klient ved sent afbud. Vis venligst forståelse og respekt for dette.