Klinikken

 

Velkommen til min hyggelige klinik. Her er tid og ro, så vi sammen kan fordybe os i det der betyder noget for dig.

Jeg har slået Psykologhuset Aalborg og Psykologhuset Jammerbugt sammen i 2019. Min klinik ligger nu i Aalborg centrum.

Adresse & parkering:

Jeg holder til på vesterbro 18. 2. sal tv., 9000 Aalborg. Det er i huset “Fremtiden” ved siden af Aalborg Kongres og Kulturcenter (AKK). Du kan parkere lige ved bagdøren. Kør ind ved AKK og drej til venstre på den store parkeringsplads. Her kan du parkere lige bag huset og benytte bagindgangen gennem meltalporten. Husk at tjekke ind i automaten - det koster 7 kr. pr time. Der er også enkelte gratis p-pladser i 2 timer til højre for bygningen, når du kommer fra den store parkeringsplads. -Husk at stille p-skiven der. I bygningen er der en elevator til gangbesværede, men vær opmærksom på at man stadig skal passere cirka otte trin på vej til mit lokale.  Der går bus og tog næsten til døren. Stå af på Vesterbro eller på banegården - der ca. 5 minutters gang hertil gennem Kildeparken. 

Find vej i bygningen:

Hvis du kommer ind ad bagdøren, går du op ad den lille trappe til venstre. Oppe i den store hall, tager du den brede trappe med den røde løber op til 2. sal. Her går du lige frem og ser en gang på venstre hånd. Gå hen ad gangen og drej så til ventre. Gå så ned ad denne lange gang. Helt nede i enden ligger mit lokale på højre hånd. Du kan vente i stolen på gangen, så kommer jeg og henter dig. Tal venligst ikke i telefon, da der er lidt lydt.

Hvis du kommer ind ad fordøren, går du lige ud og op ad den brede trappe med den røde løber. På anden sal går du lige frem og ser en gang på ventre hånd. Gå hen ad gangen og drej så til ventre. Gå ned ad denne lange gang, så langt du kan. Helt ned i enden ligger mit lokale på højre hånd. Du kan vente i stolen på gangen, så kommer jeg og henter dig. Tal venligst ikke i telefon, da der er lidt lydt.

Når du har brug for en elevator: Gå ind ad bygningens fordør, og find elevatoren til højre. Tag den op til 2. sal, og drej så til højre og rundt om hjørnet, når du kommer ud. Gå hen ad gangen så langt du kan og drej så til ventre. Gå ned ad denne lange gang og mit lokale ligger sidst på højre hånd. Du kan vente i stolen på gangen, så kommer jeg og henter dig. Tal venligst ikke i telefon, da der er lidt lydt. Vær obs på at der er ca 8 trin du skal passere på vej til mit lokale.

Snue/hoste - meld afbud

Det er ikke kun Corona, der florerer for tiden. Der er også mange, der er ramt af smitsom influenza og forkølelse. Hvis du er syg eller er ved at komme dig oven på sygdom og stadig har feber, forkølelse eller  hoste, skal du melde afbud!

Det er vigtigt, at vi passer på hinanden i klinikken ved at blive hjemme, hvis vi er syge. Jeg har ikke tid til at være syg, idet der er mange jeg skal hjælpe. Jeg er derfor selv meget konsekvent og bliver hjemme selv ved de mindste symptomer. Så tag hellere en ekstra sygedag derhjemme,  til du er helt rask. Jeg er her stadig til at hjælpe dig, når du ovenpå igen. Og så spritter vi selvfølgelig hænderne af inden hver konsultation. - der er sprit i venteområdet.

Bestil en tid på 29719221 - ledige tider lige nu

 

Vesterbro 18 set fra parkeringspladsen.