Om mig

Mit navn er Katrine Nissen. Jeg er uddannet psykolog og har opnået autorisation fra Psykolognævnet. Jeg elsker at arbejde med mennesker og har igennem 10 år hjulpet mange unge og voksne i mit virke som psykolog. I mit arbejde trækker jeg på min egen livserfaring med mange forskellige jobs inden jeg blev psykolog, min studietid og flere lange udenlandsophold. Desuden har jeg en uddannelse som coach samt et instruktørkursus i mindfulness og meditation. Jeg har et helhedsorienteret syn på psykisk sundhed, og hjælper dig derfor med at se din problemstilling i et større perspektiv, så du med min hjælp kan finde en god vej til bedring og trivsel.

Jeg har altid fokus på at hjælpe mennesker til at udvikle sig og genfinde glæden i hverdagen. Og jeg skaber rammerne for udvikling uanset om du kommer her i terapi eller på kursus.

Jeg videreuddanner mig løbende indenfor relevante psykologiske metoder. Og for at opretholde kvaliteten i det daglige arbejde deltager jeg i supervisionsgrupper sammen med andre psykologer.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder ud fra psykologforeningens retningslinjer for tavshedspligt og etik.

Katrines cv:

Arbejdspladser:

2021-            Privatpraktiserende psykolog i Aalborg

2017- 2021  Privatpraktiserende psykolog i Psykologhuset Jammerbugt

2014- 2019  Privatpraktiserende psykolog i Aalborg og Nørresundby (Ejer af Psykologhuset Aalborg /Psykologpraksissen Udvikling i Centrum)

2013-2015 Psykolog i Kompetencecenter Hjørring bl.a. terapi, undervisning og kurser i mindfulness.

2011-2012 Privatpraktiserende psykolog i Psykologcenter Frederikshavn.

2011     Psykolog i Ungdomscentret Aalborg kommune

2009    Psykologvikar i Familiecenter Jammerbugt kommune (sideløbende med mine studier)

2008    I praktik som psykolog ved Familiestedet Bisgård

Uddannelse: 

2010    Uddannet psykolog fra Aalborg Universitet; cand. psych. med eksamen i bl.a. klinisk psykologi, arbejdspsykologi og pædagogisk psykologi.

2007    Bachelorgrad i psykologi ved Aalborg universitet

Autorisationer:

2015     Autorisation ved Psykolognævnet under Socialministeriet

Supplerende kurser: 

2017    Compassion Focused Therapy (CFT) v. Christina Schlander

2016    Qigong-instruktør (kinesisk yoga) v. Vibeke Fraling

2014    Mindfulness, MBSR 1. del

2014    Assessment, voksenmodul på specialistuddannelsen

2013    Instruktørkursus i Mindfulness, meditation og anerkendende metode v. Henning Daverne

2012    Personlighedsforstyrrelser ved Psykiatrifonden

2010    Ledelse & Coaching

2009   Mænds sundheds- og sygdomspsykologi

Klienterne siger:

"Katrine er anerkendende, åben og omsorgsfuld i sin tilgang, hvilket har hjulpet mig.. "

Hos Katrine "får jeg redskaber til at håndtere de svære og triste tanker.
Får ros og anerkendelse for mine egne tiltag og initiativer.."

Katrine hjalp mig med at identificere mine stresskilder og gav mig de værktøjer jeg skulle bruge for at håndtere dem.  Sammen lagde vi en plan, som på en god måde hjalp mig tilbage til mig arbejde.. "

"Udover at være rigtig dygtig til sit fag, har Katrine en god evne til at huske mig som person, hvad jeg har været igennem, og hvad vi før har talt om, hvilket har givet mig et indtryk af at være blevet forstået og lyttet til - og ikke blot være én ud af mange klienter. Jeg giver Katrine mine varmeste anbefalinger. "

"Det er ret hårdt at gå til psykolog, men det er det hele værd, når man først begynder at se hvor meget ens livsglæde er øget. Jeg er ikke nær så angst for forandringer længere.."

"Katrine er super dygtig og meget empatisk. Da jeg mødte Katrine første gang, blev jeg mødt af en person med stor sympati og venlighed."

"Med din hjælp er min hverdag blevet meget lysere og jeg formår hver dag, at minde mig selv om hvor dygtig jeg er, hvor taknemlig jeg er, at ingen/intet er perfekt og ikke mindst, at det hele nok skal gå.."

Læs de fulde udtalelser her