Kurser & personlig udvikling

Her tilbydes professionelle og lærerige kurser i personlig udvikling bl.a. i positiv psykologi og i mindfulness. Det er ikke terapi, men henvender sig i stedet til alle, der er interesseret i at lære, og i at udvikle sig. På kurserne lærer du at træne dit daglige nærvær. Du lærer at nyde nuet mere og leve mere ud fra dine personlige værdier.  Her er fokus på egen-omsorg og selvværd. Sidegevinsten ved denne måde at være i livet på, er større glæde og mere psykisk overskud. Lyder det godt, så kom og deltag i nogle af de inspirerende arrangementer!

Obs. Jeg arbejder grundlæggende ud fra den nyeste kognitive teori-ramme "ACT" og inddrager relaterede teorier alt efter hvilken vinkel der sættes på personlig udvikling. Du kan læse lidt om ACT her.

 

Mindfulness

Træning, der giver et mere afslappet forhold til krop og tanker 

- Ingen kurser i kalenderen pt.  

 

Qigong - det nye yoga

Afstressende bodymind træning,
der giver ny energi til krop og sind 

 

 

Ingen hold planlagt

Qigong nedsætter og forebygger stress

Positiv psykologi

Følg på facebook. Tryk på ikonet!high-res-logo_facebook1

LEV GODT NU.DK

- din online mentale livsstilsklub!

Nyhed! Glæd dig til efteråret, hvor livsstilsklubben åbner. Interesserer du dig for personlig udvikling og trivsel? Så er LEV GODT NU lige noget for dig! Her får du adgang til masser af redskaber og videoer om livsglæde og positiv psykologi, som er grundstenen for at nå dine mål i livet. Der bliver masser af materiale med fokus på at skabe et godt selvværd og forbedre egenomsorg.  Klubben byder også på onlineteknikker til at skabe balance i hverdagen, så du kan undgå stress og angst. Lær om mindfulness, flow og restitution.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når klubben åbner!