Det gode liv

-et kursus i at bruge positiv psykologi

Forårskurserne i Psykologhuset Jammerbugt er desværre aflyst, idet vi er nødt til at flytte Aalborg afdelingen til nye lokaler i samme periode pga. renovering. Vi beklager!

Er du opmærksom på dine egne daglige tanker og følelser om det, der sker i dit liv? Måske tænker du ofte “øv” eller brokker dig over noget, som du synes er irriterende… Er du klar over, at det du tænker og fokuserer på får energi, og at du derfor kan komme til at tiltrække mere af det ind i dit liv?! -uanset om det er positivt eller negativt..

På dette kursus vil jeg fortælle dig om positiv psykologi og lære dig hvordan du selv kan være med til at ændre dit liv til det bedre ved hjælp af forskellige teknikker. Du præsenteres bl.a. for ”Loven om tiltrækning”, narrativ psykologi, burgermodellen og meget mere. På kurset arbejder vi med forskellige teknikker og spændende øvelser til at øge glæden i hverdagen og skabe det liv du ønsker dig. Positiv psykologi er en af de nye og populære metoder, der giver klare resultater.

 Kursernes spændende program og emner:

Vi mødes to intensive dage på hver kursus del (modul). Her taler vi indledningsvist om mål og forventninger for kurset. Dagene starter med at Katrine underviser i dagens emne. Vi taler løbende om de problematikker, som Katrine præsenterer, i relation til vores hverdag. Efter en pause arbejder vi med teknikkerne i praksis vha. arbejdspapirer eller laver øvelser to og to. Midt på dagen nyder vi en frokost sammen. Over middag arbejder vi videre med dagens temaer. Når dagen er slut, går du hjem og afprøver teknikkerne i dit hverdagsliv vha de fremlagte hjemmeopgaver. Næste gang vi mødes, taler vi om, hvordan det er gået og hvilke tanker og erfaringer vi har gjort os.

 

Det gode liv - skab medvind

Dag 1

Tema: Tiltræk det du ønsker dig! - Lær at bruge "Loven om tiltrækning" til at skabe medvind i dit liv.

 

Dag 2

Tema: Det, du taler om, bliver til sandhed. Lær at bruge narrativ psykologi til at skabe mere medgang i dit liv. Sæt positive ord på dit liv.

Dag 3

Tema: Identificer dine personlige værdier og visualiser et godt liv for dig.

Hvad ønsker du dig egentlig? Hvem inspirerer dig, og hvad kan de egentlig, dem du beundrer?

Workshop: Lav dit eget personlige vision board, som er konkret og inspirerende - Og arbejd dig hen mod alt hvad du ønsker dig.

 

Det gode liv - i samspil
(Fortsætter kursus)

Dag 1

Tema: Lær at bruge positiv psykologi til at forbedre dine relationer.

Vi tager "Loven om tiltrækning" og narrativ psykologi til et nyt niveau, idet du lærer at forbedre din kommunikation og dit samspil med andre. 

 

Dag 2

Tema: Energicirklen.

Fyld dine egne reserver op - det giver overskud i samspillet med andre.

Visualiser dit sociale drømmeliv og læg en plan.  

 Vælg mellem følgende hold:

Det gode liv- skab medvind

Lørdag 24/2 2018 kl. 9- 15 & lørdag 10/3 kl 9-15 & søndag 11/3 kl. 9-15.

 Prisen er  kr. inkl. arbejdsmappe, notesbog, frugt, snacks og frokost

 

Det gode liv - i samspil (fortsætter-kursus).

Lørdag 14/4 kl. 9- 15 & lørdag 5/5 kl. 9-15 .

Prisen er  kr. inkl. arbejdsmappe, notesbog, frugt, snacks og frokost

 

Din underviser og livsglæde-ekspert

Din underviser på kurset hedder Katrine Nissen. Katrine er 37 år gammel og uddannet coach, mindfulness-instruktør og psykolog. Katrine har undervist i livsglæde og succes i 8 år. Hun har udviklet redskaber, så hun kan hjælpe andre til at skabe et bedre liv. Hun er inspireret af ”positiv psykologi” – et felt der adskiller sig fra det ordinære psykologiske fokus, hvor professionelle hjælper syge mennesker med at blive raske. Positiv psykologi handler derimod om, hvordan man kan forebygge sygdom og øge trivslen hos allerede raske mennesker. Lykke kommer ikke af sig selv – det kræver viden og dagligt arbejde. Men det behøver ikke være svært, når bare man ved hvad man skal gøre – og ikke gøre! Personlig udvikling, målsætning og livsglæde er tre områder, som Katrine brænder for at arbejde med. Det er livsvigtige elementer, som vi alle har brug for i vores liv, og her er Katrine ekspert. Nu kan du deltage i et kursus, hvor Katrine har samlet de mest effektive redskaber indenfor feltet, så du kan skabe det liv DU ØNSKER DIG. Det er noget alle kan lære, og når man først forstår, hvordan lykken virker, så er det nemmere at tage kontrol over sit eget liv. Tag på weekendkursus - og tag kontrollen tilbage over dit liv! Her vil der være fokus på at identificere dine personlige værdier for et godt liv. Du lærer, hvordan man går direkte efter daglig succes og glæde. Og du får støtte til at ændre uheldige vaner, så du kan tage kontrollen tilbage over dit liv og styrke din evne til succes. 

 

Spændende undervisning, øvelser og workshop

Katrine leverer spændende og underholdende undervisning, hvor hun fortæller historier fra det virkelige liv og giver eksempler på, hvordan alle teknikkerne virker. Herefter laver deltagerne små øvelser, hvor de lærer at implementere teknikkerne i eget liv- alene eller sammen med de andre deltagere på holdet. Du får din egen arbejdsmappe med al teorien bag teknikkerne, så du kan øve dig hjemme og få de nye vaner helt ind under huden.

Når kurset er slut vil du være klar over, hvilke værdier der karakteriserer et godt liv for dig. Du vil have et klart billede af, hvad der giver DIG glæde og god energi i hverdagen, og du vil kunne bruge forskellige teknikker til at udnytte livets muligheder! Du slutter modul 2 af med at lave en visuel oversigt over dit drømmeliv - Og du laver en plan for, hvor du vil sætte intensivt ind med det samme. Du vil gå fra kurset med en oplevelse af at dit liv ikke længere er en tilfældighed – du kan nu selv aktivt være med til at skabe det liv du ønsker dig.

Der er kun 12 pladser på hvert kursus, så tøv ikke med at tilmelde dig i dag og sætte kryds i kalenderen.

 

TIlmeldingsknap

Fordele ved at arbejde med sin personlige udvikling på et kursus

Når du deltager i et kursus hos mig, så er du sammen med ca. 9 andre deltagere. Der sker noget, når vi er sammen med andre ligesindende mennesker i en gruppe. Vi spejler os i hinanden og føler os som en del af en helhed. Vi lærer at vi alle inderst inde er ens - vi har drømme, usikkerheder og evner. Jeg er kendt for at skabe en tryg atmosfære på mine kurser. Her vil der være plads til at være dig, lige som du er - uanset om du er genert eller udadvendt. Vi rummer og støtter hinanden hele vejen. Denne tryghed får os til at voksne som mennesker under kurset.

 Det siger tidligere deltagere om kurset:

Af hjertet tak, fordi du gav mig mulighed for at skabe den forandring i mit liv, som var nødvendig for mig lige nu, og som gør, at jeg har fundet ud af, hvem jeg er og hvad der gør mig glad og lykkelig i MIT LIV.  🙂 Helle
Spændende at lære om personlig udvikling. Katrine er super god til at undervise, og gøre læringen personlig. Tak fordi du også turde fortælle ting/oplevelser fra dit eget liv. Det har gjort kurset mere levende. Axel
Katrine er et meget inspirerende menneske som med stor ildhu og sin glade personlighed deler ud af sin store erfaring. Hun sætter spot på de vigtige ting og skaber forandring i tankegang og fokus. Tak for stor indsigt og muligheden for at deltage i et meget givende kursus. Nynne
Tak for et godt kursus! Tak for at du er til. 🙂 "Søren"
1 år senere modtager jeg denne mail fra Søren, der både har været på kursus i Positiv psykologi og på et kursus i mindfulness & egenomsorg:
Som du nok husker, så startede jeg på et af dine kurser i tidernes morgen, hvor jeg satte mig et mål: at finde kvinden i mit liv. Jeg har fundet hende og vi er blevet kærester. Jeg er ramt af amorpilen og følelserne står i kø for at komme ud. Mindfulness, positive sætninger og refleksion, som jeg lærte på kurset, har været vejen frem. Inden jeg mødte kvinden i mit liv har jeg været inde og mærke ordentligt efter i min krop og fandt ud af, at mit selvværd nok ikke altid har været som jeg ønskede det, men gennem meditation, refleksion og positive sætninger er mit selvværd blevet stabiliseret. Min indre stemme fortæller mig, at jeg er god nok. Jeg skal selvfølgelig vedligeholde træningen.
()Jeg har skruet ned for arbejdslivet og løbetræningen, hvilket har givet plads til kvinden i mit liv. Jeg kunne blive ved, men jeg vil fortælle dig, at dine metoder virker for mig, og jeg er meget taknemmelig for det, du har lært mig om at tro på sig selv.
Katrine – af hjertet TAK.
Du er god til det du gør. "Søren"
Efter kurset i "positiv psykologi" med Katrine er jeg på vej til at leve et liv i kærlighed til mig selv og til livet. Jeg har lært at når jeg tør give slip, åbne op og vise tillid og derefter give udtryk for mine drømme, behov, egne grænser, værdier og tanker, så sker der den største og mest fantastiske forvandling med mig selv og dermed i mit fremadrettede liv. Tak Katrine. Helle
Jeg synes det har været et rigtig godt og spændende kursus. Jeg har fået meget godt med fra kurset. Katrine er rigtig dygtig til at lære fra sig. Det er også rigtig positivt at høre historier/fortællinger fra hendes eget liv. - det gjorde det lettere for mig at kunne følge med, når man får noget visuelt. 🙂 Malene
Et kursus der giver glæde og energi. Godt at det har været 3 timer om dagen. Meget givende -fagligt dygtig psykolog. God teori og øvelser for os og delingsøvelser. Meget trygt på holdet - omsorg for den enkelte. Tryghed/plads til at være sig selv. God stemning. God inspiration til det gode liv. "Hanne"
Kurset har været meget givende for mig. Stort indblik i hvad jeg skal arbejde videre med. Stor glæde af taknemmelighedsdagbogen - sætter de gode ting i fokus. Som person synes jeg, at du er meget rummelig, inspirerende og ægte. - Skaber en god atmosfære, både ude/inde. Jeg følte mig fuldstændig tryg. "Lise"

 

Hvor foregår kurset helt praktisk?

Vi mødes i mine hyggelige lokaler i Psykologhuset Jammerbugt i Brovst. Huset er placeret i hjertet af Nordjylland kun 35 km nord for Aalborg. Adressen er Østergade 74, 9460 Brovst. 

 

 

Et positiv sind og målrettet handling åbner døre - det er videnskabeligt bevist

Videnskab viser, at daglig træning vha positiv psykologi påvirker din generelle positivitet samt din modstandsdygtighed overfor negative belastninger. Ændringerne kan faktisk måles i din hjerne. Brugen af positiv psykologi er således relateret til den evidensbaserede metode "kognitiv psykologi", der handler om, hvordan vi påvirkes psykisk af de ting vi tænker og fokuserer på.

Lær at skabe mere medgang, modstandsdygtighed og positivitet i dig liv ved at bruge de mest effektive og spændende teknikker indenfor positiv psykologi!

 

Kurset er selvudvikling, ikke terapi..

Kursus henvender sig til personer, der har lyst til at udvikle sig personligt og berige deres liv gennem læring. Der er ikke tale om terapi.
Kurset er ikke for personer, der er plaget af en moderat til svær depression, fordi depression påvirker evnen til indlæring. Det kræver overskud og lyst til at lære og udvikle sig, at kunne deltage på kurset. Hvis du er i tvivl om, om du kan deltage i kurset, er du velkommen til at ringe til mig.

 

Tilmeld dig her